Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

ENGELLİ GENÇLERDEN RİTİM ŞOV

ENGELLİ GENÇLERDEN RİTİM ŞOV

Atatürk Spor Kompleksi´ndeki salonda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel,

Atatürk Spor Kompleksi´ndeki salonda düzenlenen törene, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel, sporcu gençler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından konuşan Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, çocuk ve gençlerin beyinsel gelişimlerinin yanı sıra bedensel gelişimlerinin de önemli olduğunu vurgulayarak, ?´Sizler, bu uzun tatilinizde, kötü alışkanlıklardan uzak durup, spor yapıp sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir dönem geçirebilirsiniz. Bunu yapmak sizin elinizde. Sizlere bu olanağı sunan ailelerinize de çok teşekkür ediyorum´´ dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici de, çocuk ve gençlerin zorlu bir eğitim döneminden geçip tatili hak ettiklerini belirtti. Eskici, ?´Müdürlüğümüzün açtığı Yaz Spor Okulları´na bu yaz tatilinin birinci döneminde 6 bin gencimiz kayıt yaptırdı. Müdürlük olarak ?Matrak´, ?Bocce´ gibi yeni dallarla birlikte pek çok branşta gençlerimizi sporla buluşturuyoruz. Gençlerimize spor dolu, mutlu bir tatil dönemi diliyoruz´´ ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından gençler, yaptıkları spor dallarının isimlerinin yazılı olduğu plaketleri tutarak protokolün önünden geçtiler. Ardından sporcu gençler, jimnastik, karate, eskrim, boks, matrak, okçuluk gösterisi sundular. Bu arada, karate branşında mindere çıkan ve bir gösteri maçı yapan 4 yaşındaki Büşra ile 5 yaşındaki Şevval, ilgi odağı oldu. Gösteri maçı boyunca birbirlerine tekme atan minik sporcular, hakemin bitiş düdüğüyle birlikte selam verip birbirlerine sarılarak köşelerine gittiler.