Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?ENGELLİ VATANDAŞLARIN ÇALIŞMA AZMİ ÖRNEK OLMAKTADIR?

?ENGELLİ VATANDAŞLARIN ÇALIŞMA AZMİ ÖRNEK OLMAKTADIR?

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, 3 Aralık Dünya Engellliler günü nedeniyla yaptığı yazılı açıklamada ?Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz bütün toplumu zenginle

Kayseri Ticaret Borsası (KTB) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, 3 Aralık Dünya Engellliler günü nedeniyla yaptığı yazılı açıklamada ?Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz bütün toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir? dedi.

Engelli vatandaşların çalışma azmi, cesareti ve fedakârlıklarıyla ülkenin gelişimine önemli ölçüde katkı sunarak herkese örnek olduklarını ifade eden KTB Başkanı Bağlamış açıklamasını şöyle sürdürdü:

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engeli olan bireylerin topluma kazandırılması ve sorunlarının gündeme getirilmesi amacıyla tüm dünyada ve ülkemizde de toplumsal farkındalık oluşturmaktadır. Engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanına ve sürecine dahil etmek, onları desteklemek ve teşvik etmek, ihtiyaç duydukları hizmetleri en etkin ve hızlı bir şekilde yapmak onların sorunlarını önceleyip çözmek ve hizmet sunum mekanizmalarını buna uygun hale getirmek, sosyal hayata katılımlarında onlara destek olmak, hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmak hepimizin görevidir. Hayatı paylaşmak için engel yok.  3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nün toplumda engellilik konusunda farkındalık oluşturması ve engellerimizin sorunlarının çözümüne katkı sağlaması dileğiyle, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum.?