Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ERCİYES KAR VOLEYBOL KUPASI DEVELİ KAPIDA YAPILDI

ERCİYES KAR VOLEYBOL KUPASI DEVELİ KAPIDA YAPILDI

Ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapan Erciyes Kayak Merkezi, kış sporlarında dünya trendlerini Türkiye´ye getirerek ilklere imza atmaya devam ediyor

Ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapan Erciyes Kayak Merkezi, kış sporlarında dünya trendlerini Türkiye´ye getirerek ilklere imza atmaya devam ediyor. Ülkemizin en yüksek zirvelerinden biri olan Erciyes Develi Kapı, bu hafta sonu uluslararası profesyonel voleybol sporcularının mücadelesine ev sahipliği yaptı.

2017 CEV Kar Voleybolu Avrupa Kupası, Erciyes Kayak Merkezi´nin Develi Kapı bölgesinde yapılan turnuvaya 24 takım katılarak izleyicilere birbirinden zevkli maçlar izlettirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah İslamoğlu ve çok sayıda spor severin izlediği karşılaşma sonunda dereceye girenlere protokol tarafından kupalar ve hediyeler takdim edildi. Turnuvanın Develi Kapı´da düzenlenmesinin Develi için önemli bir kazanım olduğunu belirten Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Kayseri Büyükşehir Belediyemizin, büyük yatırımları sonucunda, dünya standartlarındaki tesisleri ve pistleriyle "Evrensel Kış Sporları Merkezi" konumuna gelen Erciyes Kayak Merkezimiz, ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. 34 kayak pisti ve 110 kilometre pist uzunluğu ile kayak severlerin gözdesi olan Erciyes´imizde düzenlenen böylesi turnuvalar hem Kayserimiz hem de Develimizin turizm ve ticari hayatında da önemli katkılar sağlayacaktır. Turnuvanın Develi Kapı´da yapılmasında, Erciyes AŞ başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür eder, katılan bütün sporcuları tebrik ederim? dedi.