Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

ERCİYES BERABERLİK`TE TAVAN YAPTI

ERCİYES BERABERLİK`TE TAVAN YAPTI

Süper Lig`de 8 maçı berabere bitiren Kayseri Erciyesspor, bu sonuçla en fazla berabere kalan takım oldu.

Süper Lig`de 8 maçı berabere bitiren Kayseri Erciyesspor, bu sonuçla en fazla berabere kalan takım oldu. Kayseri ekibi aldığı iki galibiyetle de Sivasspor ile birlikte en az galip gelen takımlar arasında yer aldı.

Takımın ligde bulunduğu konum ise camiayı kara kara düşündürüyor. Mavi-siyahlı ekip bu sezon istediği çıkışı bir türlü yakalayamadı ve geride kalan 15 haftada 14 puan toplayarak ligin 15. sırasına yerleşti. Kayseri ErciyessporTrabzonsporGaziantepspor,Torku KonyasporGençlerbirliğiÇaykur RizesporBursasporSivasspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarından 1`er puan aldı. Erciyesspor`u, 7`şer beraberlikle Trabzon veEskişehir takımları izledi.

Kayseri Erciyesspor, sadece Beşiktaş ve Balıkesirspor galibiyetleriyle de Sivasspor ile birlikte en az galip gelen takımlardan ikisi oldu. Kendisinin altında son sırada bulunanBalıkesir ve 16. sıradaki Çaykur Rizespor`un 3`er galibiyeti bulunuyor. 5 maçta sahadanBoynu Bükük ayrılan Erciyesspor, toplamda rakip filelere 18 gol atarken, kendi kalesinde ise 19 gol gördü.