Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

ERCİYESSPOR`DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

ERCİYESSPOR`DAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik`e, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik`e, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

Ziyarette yarın oynanacak Çaykur Rizespor maçına gidecek Kayserili sporseverlerin raylı sistemden parasız yararlanması kararlaştırıldı. Ziya Eren, Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik`e yeni görevinde başarılar diledi. Ziya Eren, bu arada Belediye Başkanı Çelik`e üzerinde adı yazılı olan 38 numaralı takımının formasını hediye etti. Mustafa Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken şöyle konuştu:

"İyi niyet temennileriniz için teşekkür ediyorum. Bizden önceki koşuşturma, çalıştırma kültürünü devam ettirelim. Şehirlerin marka değerinin oluşmasında ve gelişmesinde spor kulüplerinin büyük katkısı var. Kayserispor`da Süper Lig`e çıktığında iki takımı olan tek Anadolu şehri oluruz. Otomatik olarak şehrin diğer sektörlerinin, sanayisinin, ticaretinin işadamının ürettiği ürünün değeri yükseliyor. Biz zaman zaman amatör spora destek olacağız diyoruz ama amatör spora teşvik de bu takımlarımızın başarısıyla doğru orantılı.Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor iyi olursa, spora ilgi de o oranda artıyor. KayseriErciyespor`un ligde kalıcı olacağına da inanıyorum. Bu konuda en küçük bir şüphem yok. Tüm taraftarları da cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçına davet ediyorum."