Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ERCİYESSPOR KARABÜK`TE

ERCİYESSPOR KARABÜK`TE

Spor Toto Süper Lig`de alt sıraları yakından ilgilendiren mücadelede Karabükspor ile Kayseri Erciyesspor karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig`de 17. hafta karşılaşmalarında Karabükspor, sahasında KayseriErciyesspor`u konuk ediyor.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı`nda saat 16:00`da başlayacak olan mücadeleyi hakemBarış Şimşek yönetecek.

Ligde oynadığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve sıkıntılı günler geçiren KayseriErciyesspor`da takımın yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek de ilk sınavını bu karşılaşmayla vermiş olacak.

Kayseri Erciyesspor`un bir puan üstünde 14. sırada yer alan ev sahibi Karabükspor ise seyircisi önünde üç maçlık galibiyet hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor.

Karabükspor`da Abdou Traore Afrika Kupası`nda olması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan yeni transfer Kuca`nın sie bu maçta forma giyip giymeyeceği belirsizliğini koruyor.

Konuk ekipte ise Georges Madjeck, John Boye ve Yacouba Sylla Afrika Kupası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler. Anıl Karaer ise sarı kart cezalısı.

MUHTEMEL 11`LERKarabükspor: Waterman, Erdem, Murat, Mabiala, Tanju, Yiğit, Hakan, Erkan, onur, Kumbela, Akpala Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Caner, Diakhate, Emre, Mehmet, Barış, Murat, Cenk Ahmet, Ibricic, Necati, Edinho