Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ERCİYESSPORLU NECATİ ATEŞ`TEN ÖZGECAN TEPKİSİ

ERCİYESSPORLU NECATİ ATEŞ`TEN ÖZGECAN TEPKİSİ

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kaptanı Necati Ateş, cuma günü oynayacakları Torku Konyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Özgecan Aslan cinayetini kınadı, "Bu olay, futbolcular olarak bizi de çok üzdü" dedi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kaptanı Necati Ateş, cuma günü oynayacaklarıTorku Konyaspor maçı öncesi yaptığı açıklamada Özgecan Aslan cinayetini kınadı, "Bu olay, futbolcular olarak bizi de çok üzdü" dedi.

Necati AteşHürriyet Yeniköy Tesisleri`ndeki basın toplantısına siyah tişörtle katıldı. Necati  Ateş, açıklamasına, "Torku Konyaspor maçı öncesi ben, takım arkadaşlarım, teknik kadro ve yöneticilerimizin Özgecan olayından dolayı çok üzgün olduğumuzu söyleyerek konuşmama başlıyorum. Öncelikle ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum" diye başladı. Cuma günü Torku Konyasporla yapacakları maçın çok önemli olduğunu belirten Necati Ateş, şunları söyledi:

"Yağan kar bize inşallah bereket getirir. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor camiası olarak korkulu rüya görmek istemiyoruz. Bir seri yakalayıp, yukarılara çıkmak istiyoruz. Hakem hataları ve bizlerden kaynaklanan bireysel hatalar nedeniyle puanlar kaybettik. Ama, her şeye rağmen bu savaşı kazanacak gücümüz var. Gökhan ve Edinho cezaları nedeniyle bizimle değiller. Cenk Ahmet`in de hafif sakatlığı var. Bu cezalar hem Gökhan`a hem de Edinho`ya ders oldu. Zira her ikisi de kadromuz açısından önemli oyuncular. Ancak, Süper ligde 34 maçlık maratonda 4-5 maç gibi ağır cezalar veriliyor. Bu cezalar gerçekten çok fazla. Kazanmak için çok daha fazla istekli ve arzulu olacağız.Futbol oyunu bireysel değil, takım oyunu. O nedenle noksanlarımızın yerine sahaya çıkacak arkadaşlardan da aynı mücadeleyi ve kazanma arzusunu görmek istiyoruz."

Taraftarın kendilerini kar, kış gerekçesiyle tribünlerde yalnız bırakmamasını isteyenNecati Ateş, sözlerini, "Taraftarımızla bütünleşip, kendi sahamızdaki maçlarda rakibe ve hakeme karşı gereken baskıyı göstermelerini istiyor ve bekliyoruz" diyerek tamamladı.