Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ERCİYES´TE SARIKAMIŞ HAREKATINI ANMA PROGRAMI

ERCİYES´TE SARIKAMIŞ HAREKATINI ANMA PROGRAMI

Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Sarıkamış Harekatı´nın 102. Yıldönümünde anma yürüyüşü düzenlendi.

 

Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği tarafından Sarıkamış Harekatı´nın 102. Yıldönümünde anma yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş ve anma etkinlikleri 8 Ocak Pazar günü Erciyes´te yapılacak. Büyükşehir Belediyesi 7 Ocak Cumartesi günü ise tüm şehitlerimiz için Vakt-i Vefa Gecesi gerçekleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi Sarıkamış Şehitleri için iki ayrı program düzenledi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Kayseri Valiliği ile Sarıkamış şehitleri için Erciyes´te bir anma programı gerçekleştirilecek.  8 Ocak Pazar günü saat 10.00´da başlayacak olan anma programında başta gençlik olmak üzere katılan herkes ecdadının izinden giderek onları asla unutmayacağını gösterecek. Anma etkinliklerine katılmak isteyenler için saat 08.30´da Valilik önünden otobüsler kaldırılacak. Geçen yıl Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in de katılımıyla yapılan yürüyüş ve anma etkinlikleri büyük ilgi görmüştü.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 Ocak Cumartesi günü ise Vakt-i Vefa adı altında bir konser gerçekleştirilecek. Melihat Gülses, Halil Necipoğlu gibi iki ünlü sanatçının katılacağı gece, Sarıkamış Destanını yazan atalarımız ve vatan uğruna can veren şehitlerimize adandı. Vakt-i Vefa Gecesi saat 19.30´da Kadir Has Kültür Sanat Merkezi´nde yapılacak.