Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ERCİYES´TE SIRADIŞI GÖSTERİ

ERCİYES´TE SIRADIŞI GÖSTERİ

Erciyes´te geçen yıl yapılan Red Bull Jump Freeze etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi.

Erciyes´te geçen yıl yapılan Red Bull Jump Freeze etkinliği bu yıl da gerçekleştirildi. Sıra dışı gösteri vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı

Erciyes´teki Red Bull Jump Freeze yarışmasına katılanlar eğlenceli kostümlerle kayarak buz gibi suyla dolu havuza atladılar. Yarışmacılara; Müge Boz, Yunus Günçe, Irmak Kazuk, Merve Oflaz ve Ferman Akgül gibi ünlü isimlerden oluşan jüri tarafından puanlar verildi. Jürinin puanlarını, kostüm seçimi, atlayış performansı ve seyircinin tepkisi belirledi. Birbirinden eğlenceli atlayışların gerçekleştiği yarışmaya Kayserililerin ilgisi oldukça yoğundu. Ayrıca jüri üyelerinden Merve Boz´un da bir boz ayı kıyafeti giyerek atlayış yapması yarışmaya ayrı bir renk kattı.

Erciyes´te sezon kapanana kadar her hafta bir etkinlik yapılacağını belirten Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı " Bilindiği üzere Kayseri Büyükşehir Belediyemizin uluslararası çapta bir yatırımla dünya çapında bir  kayak merkezi haline getirdiği Erciyes´te, sadece sportif değil aynı zamanda eğlence ile de insanları dağa çekebilecek birtakım aktiviteler düzenleniyoruz. Biz işin Yönetim olarak bu boyutuna da çok önem veriyoruz. Bugün bir içecek markamızın çok çılgın, çok keyifli ve soğuk bir aktivitesine ev sahipliği yaptık. Geçen yıl da bunu yapmıştık ve gayet başarılı bir organizasyon olarak tarihe geçmişti. Bugünkü etkinliğe halkımızın ilgi ve alakası çok iyiydi. İnşallah bundan sonra da sezon boyu hemen hemen her hafta Uluslararası bir faaliyete Erciyes olarak ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Halkımız bizi takip etmeye devam etsin" şeklinde konuştu. Erciyes´te düzenlenen Red Bull Jump Freeze etkinliğine katılan vatandaşlar ise bu gibi yarışmaların çok eğlenceli olduğunu ve Kayseri´ye artı değer kattığını belirttiler.

30 takımın mücadele ettiği yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı ve Jüri Üyeleri tarafından verildi.