Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ERCİYESTE, SNOWBOARD KUPASI ŞAMPİYONASI TEKLİFİ

ERCİYESTE, SNOWBOARD KUPASI ŞAMPİYONASI  TEKLİFİ

Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından, Türkiye´de ilk kez Erciyes´te düzenlenen Avrupa Snowboard Kupası´nın Erciyes´in, Türkiye´nin en iyi dağı olduğunu ifade eden Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güney de "Normalde bu organizasyo

Uluslararası Kayak Federasyonu tarafından, Türkiye´de ilk kez Erciyes´te düzenlenen Avrupa Snowboard Kupası´nın Erciyes´in, Türkiye´nin en iyi dağı olduğunu ifade eden Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güney de "Normalde bu organizasyonu hemen vermezler. Eurocup´ı 3-4 sene yapın görelim derler. Birinci seneden Dünya Kupası alınmaz. Ancak, bu yıl düzenlenen Eurocup, yetkilileri çok memnun etti. Biz de şimdi, Dünya Kupası´nı verin diye zorluyoruz. Kayak camiası için çok prestijli bir organizasyon. Dünyaca ünlü kayak merkezleri bu tür organizasyonlarla tanındı. Erciyes, Türkiye´de şu an en iyi dağ. 25 senedir kayak yapan birisiyim. Erciyes her haliyle çok mükemmel. Bunu insanlara duyurmamız gerekiyor. Word Cup organizasyonu, yapıldığı yerin prestijini artıran bir organizasyon" dedi.
Erciyes´te bu tür önemli organizasyonların yapılmak istenmesinin memnuniyet duyduğunu dile getiren Çelik, çalışmalar yapıldıktan sonra kararlarını vereceklerini belirtti.