Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

ERCİYES,YILBAŞINDA RUSLARI AĞIRLAYACAK

ERCİYES,YILBAŞINDA RUSLARI AĞIRLAYACAK

Türkiye´nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, yılbaşında Rusya vatandaşlarını ağırlayacak.

Türkiye´nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, yılbaşında Rusya vatandaşlarını ağırlayacak. Erciyes´in kentte önemli katkılar sağladığını belirten Murat Cahid Cıngı, "Erciyes Master Planı şimdiden Kayseri´ye döviz girdisi, ticari canlılık ve ekonomik güç katarak çok önemli hizmetler vermeye başladı" dedi.
Türkiye´nin önde gelen kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezi, Rus turistlerin  gözdesi haline geldi. Erciyes A.Ş´nin Rusya´daki tanıtım ve reklam çalışmaları sonucunda geçen yıl 29 Aralık´ta, kent tarihinde ilk olarak başlayan Moskova-Kayseri arasında  direkt charter seferleri ile Rus turistler kayak sezonu boyunca her hafta kafileler halinde Erciyes´e gelmişti. Kış sezonu süresince 250 kişilik kafileler halinde her hafta kente gelen Rus turistler Erciyes´te kayak yaparak, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerinin yanında Kapadokya´yı da keşfetme imkanı buldu. Dünya standartlarındaki pistleri ve sunulan hizmetler ile Rus kayak severlerin dikkatini çeken Erciyes, 2018-2019 kayak sezonunda da her hafta Moskova´dan kalkan uçaklarla yeni misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. İlk Rus turist kafilesi 28 Aralık´ta başlayacak  seferle gelip yılbaşına Erciyes´te girecek.
´ERCİYES MASTER PLANI´ KAYSERİ´YE EKONOMİK GÜÇ KATMAYA BAŞLADI´
Rus turistlerin kayak için Kayseri´yi tercih ettiklerini belirten Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, "Erciyes´i dünya insanlığına açma gayretlerimiz içinde ilk defa geçen yıl konjonktürel olarak ticari ve turizm ilişkilerimizin de oldukça üst seviyede seyrettiği Rusya pazarına açılmıştık. Çok güzel neticeler elde ettik. Kapadokya´yı da gezerek bölgenin tarihi ve tabii güzelliklerini keşfettiler. Rus turistler buradan çok mutlu bir şekilde ayrıldı ve bu memnuniyetin eseri olarak yeni kayak sezonunda da Rusları Kayseri´de ağırlamaya devam edeceğiz. Yani, hizmete girmesinden birkaç yıl sonra, Kayseri Büyükşehir Belediyemiz ?in Erciyes Master Planı şimdiden Kayseri´ye döviz girdisi, ticari canlılık ve ekonomik güç katarak çok önemli hizmetler vermeye başladı" ifadelerine yer verdi.