Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ERÜ´DE ?TÜRKİYE´DE KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜN DİNAMİKLERİ´ DERSİ

ERÜ´DE ?TÜRKİYE´DE KONAKLAMA SEKTÖRÜNÜN DİNAMİKLERİ´  DERSİ

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi tarafından ´Türkiye´de Konaklama Sektörünün Dinamikleri ve Geleceği´ konulu açış dersi düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Turizm Fakültesi tarafından ´Türkiye´de Konaklama Sektörünün Dinamikleri ve Geleceği´ konulu açış dersi düzenlendi.
ERÜ Turizm Fakültesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şanlıoğlu ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Kayseri Üniversitesi Rektörü ve Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa da konuşmasında, açış derslerinin önemli olduğunu söyledi. Rektör Karamustafa, "Akademik camiadan konuşmacılar davet ettiğimiz gibi, akademik camianın dışından insanların da açış dersini vermesi önemli. İşte siyaset dünyasından, iş dünyasından insanların gelip bizlerle bilgi ve deneyimlerini paylaşmaları son derece önemli. Biz hocalarınız, sizler ile elbette akademik bilgileri paylaşıyoruz. Akademik bilgi son derece önemli. Ama iş dünyasında olup bitenlerin daha pratik bir bakış açısıyla ele alınması ve deneyimlerin paylaşılması da iki açıdan önemli. Hem biz öğretim elamanlarının sektörden kopmaması, iş dünyasında olanları yakinen görmemiz ve o etkileşimin olması açısından önemli. Diğer açıdan da siz öğrencilerimizin bu tip etkinlikler ile bilgi birikimlerinin artması açısından önemli" diye konuştu.