Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

FETÖ ŞÜPHELİSİ ÇİFT ,YIL ARADAN SONRA YAKALANDI

FETÖ ŞÜPHELİSİ ÇİFT ,YIL ARADAN SONRA YAKALANDI

Kayseri´de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 yıldır aranan, örgütün askeriyedeki mahrem imamı veteriner M.O. ile örgütün il sorumlusu eşi F.O. Hatay´ın İskenderun ilçesindeki gaybubet evinde yakalandı.

Kayseri´de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 yıldır aranan, örgütün askeriyedeki mahrem imamı veteriner M.O. ile örgütün il sorumlusu eşi F.O. Hatay´ın İskenderun ilçesindeki gaybubet evinde yakalandı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerince yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra haklarında yakalama kararı çıkarılan ve yaklaşık 2 yıldır firari olarak aranan M.O. ve eşi F.O., Hatay´ın İskenderun ilçesinde saklandıkları gaybubet evinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, Kayseri Emniyet Müdürlüğü´ne getirildi.
Şüphelilerden M.O.´nun Konya´da örgüt içinde değişik görevlerde bulunduktan sonra Kayseri´ye örgütün askeriyedeki mahrem imamı ve eğitim danışmanı olarak gönderildiği belirlendi. F.O.´nun da Konya´da örgüt içinde değişik görevlerde bulunduktan sonra Kayseri´ye geldiği ve bir dönem örgütün il ablası ve il sorumlusu olarak faaliyetlerde bulunduğu öğrenildi.

KOCA TUTUKLANDI, EŞİ ADLİ KONTROLLE SERBEST
Kayseri´de, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 2 yıldır aranan, örgütün askeriyedeki mahrem imamı veteriner M.O. ile örgütün il sorumlusu eşi F.O.  nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi´ne çıkarıldı. Hatay´ın İskenderun ilçesindeki gaybubet evinde yakalanan zanlılardan koca M.O tutuklanarak cezaevine gönderildi, eşi F.O küçük çocuğu olduğu için adli kontrol şartıyla salıverildi.