Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

FİLİSTİNLİ GİRİŞİMCİLER ERCİYES TEKNOPARK´TA

FİLİSTİNLİ GİRİŞİMCİLER ERCİYES TEKNOPARK´TA

Filistin´in Gazze şehrinde kurulu bulunan University College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI ile Erciyes Teknopark arasında bu sene başında imzalanan uluslararası işbirliği protokolü kapsam

Filistin?in Gazze şehrinde kurulu bulunan University College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI ile Erciyes Teknopark arasında bu sene başında imzalanan uluslararası işbirliği protokolü kapsamında Filistinli girişimciler Erciyes Teknopark´ta eğitim aldı.

Erciyes Teknopark´ta düzenlenen programa, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Kılıç, KOSGEB İl Müdürü Ahmet Özbekler ve Filistinli girişimciler katıldı. Erciyes Teknopark´ta düzenlenen etkinlik kapsamında Filistinli girişimcilere, iş fikri, iş modeli geliştirme, ürün/pazar uyumunu yakalama ve yatırımcı sunumu  hazırlama konu başlıklarında eğitimler verildi. Organizasyonla ilgili açıklama yapan Erciyes Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Recai Kılıç, "Bu sene başında imzalanan uluslararası işbirliği protokolü kapsamında Gazze´de kurulu bulunan Universty College of Applied Science bünyesinde yer alan teknoloji tabanlı girişimci yetiştirme merkezi olan UCASTI´deki girişimcileri Erciyes Teknopark olarak destekleme kararı aldık. Erciyes Teknopark bu girişimcilere tamamen ücretsiz olarak hizmet verip Türkiye´de şirket kurmaları için gerekli altyapı desteğini sağlayarak danışmanlık hizmeti verecek" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından Filistinli girişimciler projeleriyle ilgili sunum yaptı.