Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

FOTOĞRAFÇILAR YENİ SEZONA DEVELİ İLE BAŞLADI

FOTOĞRAFÇILAR YENİ SEZONA DEVELİ İLE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi´nin kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi yeni sezonla birlikte başladı.

Büyükşehir Belediyesi´nin kültür sanat sezonu içerisinde her ay gerçekleştirdiği Profesyonel Fotoğraf Eğitimi yeni sezonla birlikte başladı. Yeni sezonun ilk gezisi Develi´ye yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında yapılan Profesyonel Fotoğraf Eğitimi ve Uygulama Gezisi Develi´de düzenlendi. Eğitim ve gezi programına katılan 150´ye yakın fotoğrafçıya Develi ilçesinin farklı noktalarında uygulamalı eğitim verildi.

Uygulama gezisinde Develi Lisesi, Elbiz, Develi Evleri, Everek Camii, Aşık Seyrani, Köşkpınar gibi Develi´nin tarihi ve doğal güzellikleri gezilerek binlerce fotoğraf çekildi. Fotoğrafçılar, rehber eşliğinde Develi´deki tarihi mekanları gezerek ilçeyi daha iyi tanıma fırsatı da buldular.

Büyükşehir Belediyesi´nin Kayseri´de fotoğrafçılığın gelişmesi için gerçekleştirdiği etkinlik fotoğraf severlerce büyük beğeni topladı. Geziye katılanlar, Kayseri´nin tarihi ve doğal güzelliklerini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür ettiler.