Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

FUHUŞ ÇETESİNİN ŞİFRELERİ;´AMCALAR,ŞEKER´

FUHUŞ ÇETESİNİN ŞİFRELERİ;´AMCALAR,ŞEKER´

Kayseri´de 9´u yabancı uyruklu 1´i Türk, 10 kadına fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 5 kişinin, telefonla bağlantı kuran kişilerle polis için ´amcalar´, kadınlar için ise ´şeker´ gibi şifrelerle konuştukları belirlendi

Kayseri´de 9´u yabancı uyruklu 1´i Türk, 10 kadına fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri iddiasıyla tutuklanan 5 kişinin, telefonla bağlantı kuran kişilerle polis için ´amcalar´, kadınlar için ise ´şeker´ gibi şifrelerle konuştukları belirlendi.
Kayseri Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, geçen hafta, Azerbaycan, İran ve Gürcistan´dan iş vaadiyle kandırdıkları kadınları Kayseri´ye getiren ve pasaportlarını aldıktan sonra senet imzalatarak  fuhuş yaptırdıkları ve fuhşa yer temin ettikleri belirlenen S.A. isimli kadının liderliğini yaptığı fuhuş çetesine operasyon yaptı. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 2´si kadın 5 kişi tutuklandı. Yapılan incelemede, tutuklanan 5 kişinin, kendileriyle telefonla bağlantı kuran kişilerle, telefonla bağlantı kuran kişilerle polis için ´amcalar´, kadınlar için ise ´şeker´ gibi şifrelerle konuştukları belirlendi. Operasyon sonrası yabancı uyruklu 9 kadın, Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.