Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

GAZETECİ YAZAR MEHMET ALİ BULUT KONFERANSI

GAZETECİ YAZAR MEHMET ALİ BULUT KONFERANSI

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından düzenlenen konferansta Anadolu´nun iyiler ve kötüler arasındaki mücadelede üstleneceği role dikkat çekildi.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK tarafından düzenlenen konferansta Anadolu´nun iyiler ve kötüler arasındaki mücadelede üstleneceği role dikkat çekildi. Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut, bu mücadelede Anadolu´nun yerinin Kuran-ı Kerim´de geçtiğini belirtti. Bulut, Kayseri´nin de Anadolu´nun hezen direği olduğunu söyledi.
KAYMEK-Huzur Çınarı tarafından düzenlenen konferans Şehir Tiyatrosu´nda yapıldı. ?İsra Suresinin Siyasi Tefsiri? konulu konferansa Gazeteci-Yazar Mehmet Ali Bulut konuşmacı olarak katıldı.
Konuşmasında Kayseri´de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Ali Bulut, ?Hem Belediye Başkanıma hem de Başkanımızın ekibine Kayseri´yi tanıttıkları için teşekkür ediyorum. Kayseri ayaklarının üzerinde duran bir şehir. Uyuyan şehirleri uyandırmadıkça memleketimiz uyanmayacaktır. Kayseri Anadolu´nun ortasındaki hezen direğidir? dedi.
Deccal´a karşı iyiler ve kötülerin mücadelesinde iyilerin kazanması için Anadolu´ya büyük görev düştüğünü da ifade eden Bulut, ?Kuran-ı Kerim´de bu mücadeleyi yapacak millet belirtiliyor. Mücadele edeceklerin Kuzeyden, Aslanlar yurdundan geleceği ifade ediliyor. Aslanlar yurdu Anadolu´dur? diye konuştu.