Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

GENÇ KADINI TABANCAYLA VURUP, KAÇAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

GENÇ KADINI TABANCAYLA VURUP, KAÇAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Kayseri´de iki hafta önce Fidan Barboros´u (25) sokakta tabancayla yaraladıktan sonra kaçan Gökhan Türkmen (36), polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Kayseri´de iki hafta önce Fidan Barboros´u (25) sokakta tabancayla yaraladıktan sonra kaçan Gökhan Türkmen (36), polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, 15 Mart´ta merkez Melikgazi ilçesi Gesi Fatih Mahallesi Hanedan Sokak´ta meydana geldi. Gökmen Türkmen, aralarında husumet bulunan Fidan Barboros ile sokakta tartışmaya başladı. Türkmen, Barboros´a tabanca ile ateş ettikten sonra Ömer Y. (51) ve Yasin B.´nin (39) içinde bulunduğu 06 ENY 97 plakalı otomobille kaçtı. Yaralanan genç kadın ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ömer Y. ile Yasin B.´yi kısa sürede yakaladı. Gökhan Türkmen de olaydan 15 gün sonra Melikgazi ilçesi Mimarsinan Mahallesi´ndeki evinde polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, bir otomatik tabanca ve 59 adet tabancaya ait mermi ele geçirildi. Gökhan Türkmen´in ayrıca, 6 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Emniyet Müdürlüğü´nde yapılan işlemlerin ardından Ömer Y. ve Yasin B. serbest bırakılırken, Gökhan Türkmen, adliyeye sevk edildi. Fidan Barboros´un ise hastanedeki tedavisine devam ediliyor.