Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

´GENÇLERİN KONUŞMA VAKTİ GELDİ´

´GENÇLERİN KONUŞMA VAKTİ GELDİ´

CHP Kayseri 2´nci sıra milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, "Seçim bildirgemizi gençlerimize adadık. Artık sizin konuşmanızın vakti geldi" dedi.

 
Bahçecioğlu, CHP Milletvekili adayları Aslı Ekici, Ziya Alpköse ile birlikte Emirgan Parkı´nda bulunanlarla görüştü. Bahçecioğlu, engellilerden ev kadınlarına, emeklilerden, gençlere kadar herkesle sohbet etti, dertlerini dinledi. Bahçecioğlu, sohbet sırasında kendilerine iletilen tüm sorun ve şikayetlere ilişkin CHP´nin getireceği çözümleri anlattı. 10 yıldan bu yana çabalarına rağmen SGK´dan emekli olamadığını anlatan engelli bir kişi ile ilgilenen İbrahim Bahçecioğlu, emekliler ve sosyal güvenlik sistemindeki sorunların son yıllarda arttığına dikkat çekerek, şöyle dedi:

"Sosyal güvenlik sisteminde bu işlerin piri sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´dur. Yıllarca SSK Genel Müdürlüğü yaptığı için bu sorunların çözümü CHP olacaktır. CHP, engellilerden gençlere, emeklilerden ev hanımlarına kadar tüm kesimlerin sorunlarını biliyor ve yakından takip ediyor ve ve çözüm önerileri geliştiriyor."

Milletvekili adayı İbrahim Bahçecioğlu, gençelirn yarının umudu olduğunu anlatırken, "Öncelikli olarak sizlerin sorunlarını dinliyoruz, dinleyeceğiz. Seçim büromuzda, Kayserili gençlerimizin sorunlarını dinlemek için özel bir gün ayırdık. Sorunlarınıza çözüm arayacağız. Kapımız herkese açık" diye konuştu.

İbrahim Bahçecioğlu, sorunları dinledikten sonra iktidara geldiklerinde kredi kartı ve bireysel kredilerin faiz borçlarının yüzde 80´ini sileceklerini, dar gelirli ailelere aile sigortası getireceklerini, sosyal güvencesi olmayan çalışan kalmayacağını, asgari ücret 1500 TL olacağını anlattı.

İbrahim Bahçecioğlu programı kapsamında İl Başkanı Mustafa Ayan Milletvekili adayları Aslı Ekici, Ziya Alpköse, Aşkın Genç´in de yer aldığı CHP heyetiyle Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak´ı da ziyaret etti. Boydak, 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diledi