Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GENÇLİK HUZUR´DA BULUŞUYOR

GENÇLİK HUZUR´DA BULUŞUYOR

Bu yıl 11-18 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması olan " Cami ve Namazla arınma " etkinlikleri kapsamında, gençlere cami merkezli bir hayat tarzı kazandıracak çalışmalar yapılması, birlik ve beraberlik mekânı

 

Bu yıl 11-18 Ekim 2015 tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftasının teması olan " Cami ve Namazla arınma " etkinlikleri kapsamında, gençlere cami merkezli bir hayat tarzı kazandıracak çalışmalar yapılması, birlik ve beraberlik mekânı olan camilerde gençlerin ibadetlere katılımını teşvik etmek amacıyla İl Müftülüğü tarafından 03.04.2016 Pazar günü Hunat Camii´nde ?Gençlik Huzur´da Buluşuyor? programının yedincisi düzenlendi.  Hunat Camisinde düzenlenen programa halkımızın katılımı yoğun oldu. Sabah Namazı sonrası Emekli Diyanet İşleri Başkan yardımcısı Necmettin Nursaçan cemaate vaaz-ı nasihatte bulundu.
 
Sayın Nursaçan, ?Allah´ın yardımı birlik üzeredir. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Birbirimize sen ben demenin gereği yok. Birbirimizle selamlaşmalı, hediyeleşmeli, tokalaşmalı, kucaklaşmalı, ziyaretleşmeliyiz? dedi.

Sohbeti sonrası zikir ve dualarla program sona erdi. Program sonrası cami çıkışında Melikgazi Belediyesi ve ÇAYKUR Bölge Müdürlüğünün katkılarıyla cemaate çorba ve çay ikramı yapıldı.