Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

HAC VE UMRE ACENTELERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

HAC VE UMRE ACENTELERİ İLE TOPLANTI YAPILDI

Kayseri İl Müftülüğü tarafından, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven başkanlığında İl Müftülüğü Toplantı Salonu´nda A Grubu Seyahat Acente temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

 

 

Kayseri İl Müftülüğü tarafından, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven başkanlığında İl Müftülüğü Toplantı Salonu´nda A Grubu Seyahat Acente temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi. Toplantıya İl Müftüsü Güven, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdür Vekili İbrahim Halil Erdoğan ve A Grubu Seyahat Acente temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda konuşan İl Müftüsü Güven, kısaca şu bilgileri verdi: Hac kuraları 02 Mart 2016 Çarşamba günü saat 11.00´da Diyanet İşleri Başkanlığımızca Elektronik ortamda çekilecektir. Kura sonucunu öğrenmek için Diyanet İşleri Başkanlığımızın internet sayfasından Hac Kura Sorgulama ekranına girerek T.C. Kimlik numaraları ile durumunu sorgulatabilirler. Kurada ismi kayıt yaptırabilir sıra aralığında olanlar sorgulama ekranından Diyanete veya Acenta´ya kayıt yaptırabilir, belgelerini kendileri çıkartarak kaydolmak istedikleri acenta´ya veya İl Müftülüğümüze belgelerini ibraz ederek 07 ? 18 Mart 2016 tarihleri arasında kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.

 

Daha sonra da İl Müftüsü acentelere müftülükle uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ettiği toplantı, karşılıklı iyi niyet ve temennilerle sona erdi.