Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

HACI ŞÜKRÜ BAKTIR KUR´AN KURSU´NDA HAFIZLIĞA BAŞLAMA MERASİMİ

HACI ŞÜKRÜ BAKTIR KUR´AN KURSU´NDA  HAFIZLIĞA BAŞLAMA MERASİMİ

20.01.2016 Çarşamba günü saat 18.30´da Hacılar Hacı Şükrü Baktır Kur´an Kursu´nda Hafızlığa başlama merasimi düzenlendi

 

 

20.01.2016 Çarşamba günü saat 18.30´da Hacılar Hacı Şükrü Baktır Kur´an Kursu´nda Hafızlığa başlama merasimi düzenlendi. Programa İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan, Emekli İmam Hatip Veli Alpaslan, Emekli Müftü Mehmet Mutlu, Hacılar İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Hayırsever H. Şükrü Baktır, Hacı Mustafa Boydak İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ömer Tang, öğrenciler ve davetli misafirler katıldı.

Programda konuşan İl Müftümüz Sayın Güven, Kur´an-ı Kerim öğrenme ve öğretme görevi Kur´an-ı Kerim nazil olmaya başladığı andan itibaren başladı ve kıyamete kadar devam edecek. Müslümanlar Erkam Bin Erkam´ın evinde Kur´an-ı Kerim öğrenme ve öğrendiklerini yaşamaya başladılar dedi. Hafızlığın önemine önemine vurgu yapan Güven, hafız olmanın iyi olduğunu ama hafız olarak kalabilmenin daha iyi olduğunu söyledi.

Hafızlığa başlayan öğrencilerimize madalya töreni yapıldı. Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nursaçan tarafından yapılan duanın ardından program sona erdi. Program sonunda öğrenci ve misafirlere yemek ikramı yapıldı.