Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

HACILAR´DA 1. KAR VE KAYAK ETKİNLİĞİ

HACILAR´DA 1. KAR VE KAYAK ETKİNLİĞİ

Birinci Hacılar Kar ve Kayak Etkinliği, Erciyes Hacılar Kapı Kayak Merkezi´nde 10-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.

 

Birinci Hacılar Kar ve Kayak Etkinliği, Erciyes Hacılar Kapı Kayak Merkezi´nde 10-11 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.

Kayseri,Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesinin ortaklaşa düzenledikleri etkinlik için Erciyes Hacılar Kapı tesisleri Lifos Cafe Restaurant´ta basın mensupları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Doğan Ekici, gerçekleştirilen etkinlikle Hacılar Kapı Tesislerinin tanıtımına destek olmak istediklerini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye´nin Afrin bölgesinde yürütülmekte olan Zeytin Dalı Harekatına destek olduklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Ekici, ?Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın önderliğinde Afrin´de gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı ile PKK/YPG/PYD/KCK ve DEAŞ örgütlerinin zulmünden inleyen Suriyeli kardeşlerimizin can güvenliğini sağlamak ve sınır güvenliğimiz korumak için kahraman Mehmetçiğimiz canla başla mücadele ediyor. Allah muvaffak etsin hepsi ile gurur duyuyoruz. Zeytin Dalı Harekâtının ülkemiz, milletimiz, Suriyeli kardeşlerimiz ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını yüce Mevla´dan niyaz ediyor, oradaki evlatlarımızın tüm terör unsurlarını temizledikten sonra sağ salim yuvalarına dönmelerini temenni ediyorum.  Bu meşru mücadelemizde Şehit olan kardeşlerimize Allah Rahmet, gazilerimize ve yaralılara da acil şifalar diliyorum.? dedi.

Hacılar´ın Erciyes turizm merkezi güzergâhı üzerinde olduğunu ve turizmle iç içe bir ilçe olduklarını belirten Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, göreve geldikleri günden itibaren hem Erciyes Kayak Merkezinin, hem Hürmetçi Sazlığının ve diğer doğal güzelliklerin tanıtımına katkı sağlamak için gayret gösterdiklerini ifade etti. Başkan Ekici sözlerine şöyle devam etti;

?Erciyes Turizm Merkezi´nin 4 kapısından biri ve sınırlarımız içerisinde olan Hacılar Kapı Tesislerinin tanıtımına destek olmak için Hacılar Kaymakamlığımız ile ortaklaşa düzenlediğimiz 1´inci Hacılar Kar ve Kayak Etkinliğini 10-11 Şubat tarihlerinde bir dizi programla gerçekleştireceğiz. Etkinliğimizde ilk olarak Cumartesi günü saat:11.00´de Erciyes ve yılkı atları fotoğraf Sergisi olacak. Arzu Yanardağ´ın sunumuyla başlayacak olan program, Küçükler Kayak ve Kızak Yarışları, Bigwondergym Spor Salonu Sipining gösterileri, Sami Çelik ve Ekibi ile Kahramanlık Türküleri ile devam edecek. Cumartesi günkü program saat: 18.00´da Meşaleli Kayak Gösterileri ve Etkinlik ateşinin yakılması ile sona erecek. Pazar gününün programı ise saat:09.30´da Büyükşehir Belediyesi Mehteran Konseri ile başlayacak. Bigwondergym Spor Salonu Sipining Gösterileri, Büyükler Kayak ve Kızak yarışmaları, Protokol Konuşmaları, Kayak ve Kızak yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerin verilmesi ve son olarak Sami Çelik ve Ekibi ile Kahramanlık Türküleri ile birinci Hacılar Kar ve Kayak Etkinliğimiz tamamlanmış olacak.?

Ben buradan etkinliğimize desteklerini esirgemeyen, Valiliğimize, Hacılar Kaymakamlığımıza, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüze, Kayseri Büyükşehir Belediyemize, Erciyes AŞ´ye ve sponsor firmalarımız İpek Mobilya, Kuzucu Sarraf, Boldera Mobilya´ya, Radisson Blue Otel´e teşekkür ediyor. Etkinliğimizin geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilmesini temenni ediyorum.?

 

GÖRÜNTÜLÜ