Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

HACILAR´DA YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

HACILAR´DA YAZ KURSLARINA YOĞUN İLGİ

Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Rasim Çetinkaya Halk eğitim Merkezi işbirliğince açılan yaz kursları başladı


 Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Rasim Çetinkaya Halk eğitim Merkezi işbirliğince açılan yaz kursları başladı. Hacılar ilçesinde ilk defa açılan yaz kursları öğrenci akınına uğradı.
Yaz kurslarının başlaması ve Hacılar Belediyesi tarafından alınan malzemelerin teslimi nedeniyle düzenlenen programa, Hacılar Kaymakamı Yasin Tikdağ, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Emniyet Müdürü Remzi Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Herdem, Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Nihat Altınoluk, Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Rasim Kahraman, daire ve okul müdürleri, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
  Yaz kurslarına katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Yaz kursları, çocukların tatillerini daha verimli bir şekilde geçirebilmeleri, sosyal, duygusal ve yeteneksel gelişimleri açısından önem arzetmektedir. Biz belediye olarak eğitim kurumlarına her zaman destek oluyoruz.? dedi.
Hacılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Rasim Çetinkaya Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile öğrencilerin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri amacıyla açılan yaz kurslarında voleybol, futbol, basketbol, satranç, tekvando, ebru ve masa tenisi gibi branşlarda toplam 441 öğrenciye eğitim verilecek ve kurslar 6 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek.