Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

HALAÇOĞLU:HUZUR-I MAHŞERDE HAKKIMI SORACAĞIM

HALAÇOĞLU:HUZUR-I MAHŞERDE HAKKIMI SORACAĞIM

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından partisine yönelik yapılan eleştirilere karşılık, "Biz eğer Sayın Deniz Baykal´ı desteklemiş olsaydık, ?dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz´ diye bize yükleneceklerdir? açıklamasında bulunan ve tepkiler

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından partisine yönelik yapılan eleştirilere karşılık, "Biz eğer Sayın Deniz Baykal´ı desteklemiş olsaydık, ?dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz´ diye bize yükleneceklerdir? açıklamasında bulunan ve tepkiler üzerinden MHPGrup Başkanvekilliği görevinden alınan Yusuf Halaçoğlu, kendisine yönelik bu yöndeki eleştirilere tepkisini sürdürüyor.
?Beni CHP´ye dinsiz dediğim gerekçesiyle suçlayan ve hakaret eden kimseler şunu unutmasın. Ben CHP´ye dinsiz demedim? diyen Halaçoğlu, sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
?Ben CHP´ye hiçbir konuşmamda dinsiz demedim. Ben bizi bu şekilde suçlayacaklar dedim. Okuduğunu anlamayan veya okumadan yorum yapıp bana iftira atanlar, asıl sizler benden af dilemeniz gerekir. Yarın huzur-ı mahşerde kim kimin hakkını yemiş göreceksiniz. Orada cümleleri çarpıtmak mümkün değildir kimse unutmasın. Hakkımı soracağım.?