Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

HALAÇOĞLU: ŞİDDETİ UYGULAYANLAR PARTİ ÜYESİ YAPILMASIN

HALAÇOĞLU: ŞİDDETİ UYGULAYANLAR PARTİ ÜYESİ YAPILMASIN

Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında son yıllarda artan şiddet olaylarına dikkat çekenMHP Grup Başkan Vekili ve Kayseri MilletvekiliYusuf Halaçoğlu, bu konuda iktidara sorunun çözümü için birçok defa işbirliği konusunda çağrı yaptıklarını ancak olumlu

 Sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında son yıllarda artan şiddet olaylarına dikkat çekenMHP Grup Başkan Vekili ve Kayseri MilletvekiliYusuf Halaçoğlu, bu konuda iktidara sorunun çözümü için birçok defa işbirliği konusunda çağrı yaptıklarını ancak olumlu yanıt alamadıklarını belirtti. Ak Parti iktidarı ile birlikte son 12 yılda 7 binkadının öldürüldüğünü ifade eden Halaçoğlu, çocuklara yönelik cinsel tacizin de Ak Parti iktidarı döneminde arttığını söyledi. 
Halaçoğlu, "Neden bütün bu olaylar yüzde bin 700 arttı ? Çünkü toplumda ahlaki tahribat var. Hani dindardı bunlar? Hani ellerinde bilgisayar ve Kur'an-ı Kerim ile yetiştirilen gençlik vardı? Bonzai bunların döneminde çıktı. Uyuşturucu bunların döneminde arttı. Aile içi cinayetler ortaya çıktı. Çünkü ekonomik sıkıntılar başladı, bunların döneminde olaylarda artış var" dedi. 
Toplumda artan şiddet olaylarının önemli bir sorun olduğunu ve mutlaka önlenmesi gerektiğini kaydeden Halaçoğlu, şöyle devam etti:
"Örneğin kadınlara, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayları da arttı. Meclis kürsüsünden bu sorunları sık sık dile getiriyoruz. Parti olarak çözÜm için çağrı yapmamıza rağmen iktidar buna yanaşmıyor, ilgi göstermiyor. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi olarak kadınlara, çocuklara, sağlık çalışanları gibi toplumda bu yönde şiddet uygulayanların, hiçbir parti tarafından kabul edilmemesini dahi talep ediyoruz. Bu kişilerin üye olarak da partilere kaydedilmemesi de yerinde olacaktır."