Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?HAYALLERİMİN KONUĞU? İL MÜFTÜSÜ ŞAHİN GÜVEN OLDU

?HAYALLERİMİN KONUĞU? İL MÜFTÜSÜ  ŞAHİN GÜVEN OLDU

Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen "Hayallerimin Konuğu? projesinin ilk konuğu İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven oldu.

 

İl Müftülüğü Konferans Salonu´nda gerçekleştirilen programa İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Taşyapan, Okul Müdürü Ahmet Saçu, Öğretmen ve 9. Sınıf öğrencileri katıldı.

Program, Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. Sınıf Öğrencisi Haktan Çağrı Aktaş´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Ahmet Saçu, ?İstedik ki yeni yetişen Asım´ın nesli gençliğinde bir nefesimiz olsun. Bunu da bir proje haline dönüştürdük. Okulumuzun düzenlemiş olduğu ?Hayallerimin Konuğu? projesinin ilk konuğu olan İl Müftüsü Güven´e çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Daha sonra programda konuşan İl Müftüsü Güven, ?Değerli gençler Kendimizi her alanda yetiştirmeliyiz. Kendinizi küçük görmeyin, her biriniz dünyayı değiştirebilecek potansiyele sahipsiniz. Öncelikle kendinize bir hedef seçmeli ve o hedefe ulaşmak için gerekli çalışmaları yapmalısınız. Sizler kendinizi yetiştirme aşamasında sadece alıcı değil aynı zamanda birer vericisiniz. Sizler öğrendiklerinizi hayatınıza yansıtırsanız birileri mutlaka bundan etkilenecektir. Unutmayalım ki bu ülkenin alimlere ihtiyacı vardır. İlmiyle amil olan alimlere, ilmiyle yaşayan alimlere ihtiyacı vardır. Ülkemizin en önemli açığı yetişmiş insandır.? dedi. İl Müftüsü konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Program sonrası öğrencilere İl Müftülüğü tarafından bastırılan Prof. Dr. İsmail Lütfi Çakan´ın ?Hz. Peygamber ve Tevhid Mücadelesi? adlı kitap hediye edildi.