Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

HELİKOPTER ŞEHİTLERİNDEN BİRİ KAYSERİ´DEN

HELİKOPTER ŞEHİTLERİNDEN BİRİ KAYSERİ´DEN

Şirnak´ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan ve şehit olan 13 askerden Kayseri´nin Pınarbaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan´ın evine acı h

Şirnak´ın Şenoba beldesinden havalanan ve yüksek gerilim hattına takılarak düşen Cougar tipi helikopterin içinde bulunan ve şehit olan 13 askerden Kayseri´nin Pınarbaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan´ın evine acı haber gece ulaştı.
Şehit  Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Erdoğan´ın merkez Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi´ndeki evinde acı bekleyiş sürüyor. Şehidin eşi  Rüya ve büyük oğlu 21 yaşındaki Burak Erdoğan, tören için Şırnak´a giderken, küçük oğlu 15 yaşındaki lise öğrencisi Emre´nin ise evde taziyeleri kabul ettiği öğrenildi. Yakınları da sabah saatlerinde şehidin evine akın etti. Bu arada, Melikgazi Belediyesi, şehidin evinin bulunduğu Optimum Siteleri´nin bahçesine taziye çadırı kurdu. Şehit Erdoğan´ın cenazesi, ikindi vakti  Kalemkırdı Camisi´nde kılınacak cenaze namazının ardından Garnizon Şehitliği´nde toprağa verilecek.
Aynı helikopter kazasında şehit düşen Kayseri Komando Tugayı´ndaki görevinin ardından Şırnak Tümen Komutanlığına atanan Tümgeneral Aydoğan Aydın´ın emir astsubayı olan Erdoğan´ın, komutanından ayrılmadığı ve Aydın´la birlikte Şırnak´a gittiği kaydedildi.