Bugün, 19 Mart 2024 Salı

HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULU KAYSERİ´DE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

HİDAYET TÜRKOĞLU BASKETBOL OKULU KAYSERİ´DE ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Türk Basketbolunun en önemli ismi Hidayet Türkoğlu , basketbolu bıraktıktan sonra ülke gençlerine basketbolu sevdirmek, çocuklara ve gençlere kendilerini geliştirebilecekleri teknikleri öğretmek ve yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla bazı illerde Hido Bas

Türk Basketbolunun en önemli ismi Hidayet Türkoğlu , basketbolu bıraktıktan sonra ülke gençlerine basketbolu sevdirmek, çocuklara ve gençlere kendilerini geliştirebilecekleri teknikleri öğretmek ve yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla bazı illerde Hido Basket Okullarıyla 6-16 yaş arası sporculara eğitim veriyor. Bu zincire Kayseri Hido basketbol okulu da eklendi.

İlklere imza atan, kayseri´nin önde gelen basketbolcularından  Kayseri Hido´nun baş antrenörü Fevzi Önder ,  Türk basket.oluna yeni isimler yetiştirmek için açtıkları okulla ilgili olarak ? Şüphesiz ki Hidayet Türkoğlu bir dünya markasıdır, 16 yıl NBA oynamış bir değerimizdir. Yeni Hidayetler yetiştirmek için gayretle çalışmaktayız. Basketbolun tüm tekniklerini ve inceliklerini titizlikle öğretmekteyiz. Çalışmalarımız yakında meyvelerini verecektir, Kayseri ve Türk Basketbolu´na önemli basketbolcular yetiştireceğiz.r. Çalışmalarımız haftasonu ve hafta içi devam etmektedir.  Basketbol Okulumuza yoğun talep olmaktadır. Yeteneğine güvenen , kariyer beklentisi olan basketbolcu adaylarına kapımız açıktır. Sınırlı sayıda kayıt yapacağımız için acele etmeleri önemle duyurulur. Hido Basket Ailesine katılan sporcularımıza başarılar diliyorum.? diye konuştu.