Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

HİNTLİ GÖZ DOKTORU KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

HİNTLİ GÖZ DOKTORU KAYSERİ ŞEHİR HASTANESİNDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kuveyt´ten tatil için geldiği Türkiye´de düşmesi sonucu yaralanarak kolu atele alınan Hindistanlı göz doktoru Mehta Nıdhi (45) Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi edilerek sağlığına kavuştu.

Kuveyt´ten tatil için geldiği Türkiye´de düşmesi sonucu yaralanarak kolu atele alınan Hindistanlı göz doktoru Mehta Nıdhi (45) Kayseri Şehir Hastanesinde tedavi edilerek sağlığına kavuştu.
Kuveyt´te göz doktorluğu yapan Mehta Nıdhi arkadaşlarıyla tatil yapmak için geçtiğimiz günlerde Türkiye´ye geldi. İstanbul Havalimanında düşen Hindistanlı doktor, İstanbul´da bir hastaneye giderek tedavi edildi. Kolu atele alınan Mehta Nıhdi, Türkiye tatilinde Kapadokya´yı gezerken kolundaki ağrıları yeniden arttı. Bunun üzerine internetten araştırma yapan Nıdhi, Kayseri Şehir Hastanesi yetkilileri ulaştı. Kayseri Şehir Hastanesi Sağlık Turizmi koordinatörü Op. Dr Mustafa Arık tarafından Kayseri´ye getirilen Hintli doktorun tedavisi Türk meslektaşları tarafından yapıldı. Kapalı redüksiyon tedavisi olan Mehta Nıdhi, aynı gün özel araçla Kapadokya´da tatil yaptığı otele götürüldü.
Op. Dr. Mustafa Arık, Hintli meslektaşının, İstanbul Havaalanında düşerek yaralandığını söyleyerek, "İstanbul´da yapılan tedavinin ardından tatiline devam etmiş. Kapadokya gezisinde ağrıları çok şiddetlenmiş. Bunu üzerine devlet güvencesinde olan bir hastanede tedavi olmak istemiş. Benimle irtibat kurdu. Kendisini Kayseri´de karşıladık ve tedavisini başarılı bir şekilde yaptı. Aynı gün tedavisini yaptıktan sonra Nevşehir´de kaldığı otele götürdük. Son dönemlerde sağlık turizmi açısında çok farklı milletlerde hastayı tedavi için hastanemizde ağırlıyoruz" dedi.