Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

HİSARCIKLILAR DA DOĞALGAZLA ISINACAK

HİSARCIKLILAR DA DOĞALGAZLA ISINACAK

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Hisarcık gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Bu eşsiz doğal güzellikler içinde ve Erciyes Kış Sporları Merkezi`

 

MELİKGAZİ Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Hisarcık gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Bu eşsiz doğal güzellikler içinde ve Erciyes Kış Sporları Merkezi`nin adeta kapısı olan Hisarcık`ın havası artık kirlenmeyecek ve kirli olmayacak. Hisarcıklılar 2015 yılında daha ucuza ve daha temiz ısınacaklardır. Çünkü doğalgaz ile hava kirlenmeyecek ve ucuz doğalgaz ile evlerinin her köşesi ısınacak`` dedi.

Kıranardı Bölgesinde ana hat doğalgaz döşeme çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Havası temiz Melikgazi ilçesinin çevresi ile bütünleşerek çevresindeki yerleşim alanlarında da havasının temiz olacağını kaydetti. Büyükkılıç, havası ve suyu ile doğal ve tarihsel güzellikleri içinde barındıran Hisarcık halkının hak ettiği hizmeti aldığını ve artık doğalgazın gelmesi ile havasının bozulmayacağını kaydetti.

Büyükkılıç, Hisarcık Bölgesinin bağ ve sayfiye alanlarının yoğun olduğunu, Erciyes`in giriş kapısı konumundaki Hisarcık`ta Meydan düzenlemesi çalışmasının Erciyes`e yakışır bir konuma geldiğini, yollarının tamamının asfaltlandığını, çevre düzenlemelerinin yapıldığını ve sulama suyu projesi ile 300 bin metrekare alanın suya kavuştuğunu da bildirdi.