Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İKİ KARDEŞ`E ADAM YARALAMAKTAN HAPİS CEZASI

İKİ KARDEŞ`E ADAM YARALAMAKTAN HAPİS CEZASI

Olay, Cumhuriyet Mahallesi Zeki Güllüce Camisi`nin tuvaletinde meydana geldi. 28 yaşındaki Ferhat Arslan ve kardeşi 25 yaşındaki Bekir Arslan, burada karşılaştıkları 26 yaşındaki Abdulgani Okuyucu ile tartıştı.

 Olay, Cumhuriyet Mahallesi Zeki Güllüce Camisi`nin tuvaletinde meydana geldi. 28 yaşındaki Ferhat Arslan ve kardeşi 25 yaşındaki Bekir Arslan, burada karşılaştıkları 26 yaşındaki Abdulgani Okuyucu ile tartıştı. Tartışma büyüyüp kavgaya dönüştü. 2 kardeş, Abdulgani Okuyucu'yu bıçak ve sopayla yaraladı. Ağır yaralanan Okuyucu hastaneye kaldırılırken, Arslan kardeşler polis tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkartılan kardeşlerden Ferhat Arslan tutuklanırken, kardeşi ise salıverildi.
Kayseri 3. Ağır Ceza Mahakemesi'nde görülen davanın bugünkü karar duruşmasında, tutuklu yargılanan Ferhat Arslan, "Çok pişmanız. Kesinlikle öldürmeye teşebbüs etmedik. Beraatimizi talep ediyoruz" dedi.
Mahkeme heyeti sanıklardan Ferhat Arslan'a `kasten adam öldürmeye teşebbüs` suçundan 11 yıl 8 ay, kardeşi Bekir Arslan`a ise `basit yaralama` suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Mahkeme heyeti, Abdulgani Okuyucu'yu da kavgaya karışmaktan dolayı 1500 TL adli para cezasına çarptırdı