Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İLÇELERLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

İLÇELERLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ

2017 yılında ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili geçen hafta 16 ilçenin belediye başkanı ile bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe belediye başkanıyla tek tek de görüşmeler yapıyor.

2017 yılında ilçelere yapılacak yatırımlarla ilgili geçen hafta 16 ilçenin belediye başkanı ile bir toplantı yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe belediye başkanıyla tek tek de görüşmeler yapıyor. İncesu ve Pınarbaşı Belediye Başkanlarından 2017 yılında Büyükşehir Belediyesi´nden beklentileri içeren dosyalar alan Başkan Çelik, ilçe belediyeleri ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti ve bu uyumun verimi artırdığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, geçen hafta tüm ilçelerin belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda, her ilçede ihtiyaç duyulan yatırımların tespit edilmesini istemişti. İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, bu doğrultuda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek bir dosya verdi. 2017 yılı yatırımlarını planlayacaklarını ve yine en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını ifade eden Başkan Çelik, "İlçe belediyelerimizle aramızdaki uyum verimi artırıyor. İnşallah yine uyum içinde hizmet edeceğiz" dedi.

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da, 2017 yılında İncesu Belediyesi´nce yapılacak yatırımlar ve Büyükşehir Belediyesi´nden talepleri içeren bir dosya verdi. Karayol, "Hem 2015, hem de 2016´da Büyükşehir Belediyemizin verdiği desteklerle bütçemizi yüzde yüz gerçekleştirdik. Verilen destekle güzel hizmetler yapıldı, inşallah 2017´de de devamı gelecek" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i, Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş da ziyaret etti.   Geçen hafta ilçe belediye başkanlarıyla yapılan toplantıdaki karar doğrultusunda dosyalar hazırladıklarını belirten Ataş, bu dosyaları Başkan Çelik´e verdi.

Planlı ve programlı çalışma ile uyumun verimi artırdığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik de "Kayseri´de her zaman uyumu vurguluyoruz. Uyumlu bir şekilde birlikte planlama yaparsak çok daha verimli neticeler alırız. Bunun sonucunda da Pınarbaşı´ndaki hemşehrilerimizin daha konforlu bir hayat yaşamalarını sağlarız. İnşallah birlikte planlayarak 2017´de yapacağımız hizmetlerin müjdesini Ocak ayında hemşehrilerimize veririz" dedi.