Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ İSMET TAYMUŞ, ÜNİVERTİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRÜ İSMET TAYMUŞ, ÜNİVERTİSE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

NUH Naci Yazgan Üniversitesi`nde (NNYÜ) Politika ve Akademi Kulübü tarafından "Kamuda Kariyer Etkinlikleri" konulu söyleşi programı düzenlendi. Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi Salonu`nda düzenlenen söyleşiye Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Tay

 

NUH Naci Yazgan Üniversitesi`nde (NNYÜ) Politika ve Akademi Kulübü tarafından "Kamuda Kariyer Etkinlikleri" konulu söyleşi programı düzenlendi. Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezi Salonu`nda düzenlenen söyleşiye Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmasında Kayseri`nin tarihi ve turistik özelliklerini anlatan İsmet Taymuş, kendi hayatından örneklerle öğrencilere mesajlar verdi. Günümüzde öğrencilerin imkanlarının çok iyi olduğunu ve bunların kıymetinin çok iyi bilinmesi gerektiğini belirten İsmet Taymuş, "Bu sıralarda, üniversitelerde kendinizi çok iyi geliştirmeniz gerekiyor. Okulu bitirdikten sonra, dışarıda karşılaşabileceğiniz zorluklara karşı şimdiden ne kadar çok hazırlanabilirseniz daha çok başarılı olursunuz. Hedefinize ulaşmak için, yaptığınız işte başarılı olmak için pozitif düşünmelisiniz. Pozitif düşünceyi üretemezseniz, hedefinize ulaşamazsınız. Bazen insan hayatta yaşadığı zorluklardan ders alıyor. Bu zorluklar insana gelecekte küçük şeylerle mutlu olmayı öğretiyor" dedi.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş`a söyleşi sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fatih Ertugay plaket, öğrenciler ise çiçek verdi.