Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İNCESU´DA KAVGADA 2 KİŞİ ÖLDÜ ,15 KİŞİ YARALI

İNCESU´DA KAVGADA 2 KİŞİ ÖLDÜ ,15 KİŞİ YARALI

Kayseri İncesu´da tarla anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Ötebatan Mahallesi Muhtarı Bekir Sevinç ve amcası Mustafa Sevinç öldü, 7 kişi yaralandı. Cinayete karışan 4 kişiden 2´si yakalandı. 2´si kayıpl

Kayseri İncesu´da tarla anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan 2 aile arasında çıkan silahlı kavgada Ötebatan Mahallesi Muhtarı Bekir Sevinç ve amcası Mustafa Sevinç öldü, 7 kişi yaralandı. Cinayete karışan 4 kişiden 2´si yakalandı. 2´si kayıplara karıştı.

İncesu ilçesine bağlı Ötebatan Mahallesinde aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Tağman ve Sevinç aileleri arasında dün gece geç saatlerde silahlı kavga çıktı. Alınan bilgiye göre,  İncesu ilçesi kırsalındaki Kocaoğlan Çardak Mahallesi meydanında iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada, bir kadının eli kırıldı. Kavganın ardından husumetli aileler, birbirlerini telefonla arayarak köy meydanına davet etti.

 

Pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada Ötebatan Mahalle Muhtarı 40 yaşındaki Bekir Sevinç ile amcası, 55 yaşındaki Mustafa Sevinç öldü, 15 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Ölen Mustafa ve Bekir Sevinç´in cesetleri  İncesu Devlet Hastanesi morguna konulurken, yaralanan 15 kişi ambulanslarla  Kayseri´deki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi gönderildi.
Ölenlerin yakınları  İncesu Devlet Hastanesi´ne akın ederken, jandarma ve Çevik Kuvvet ekipleri hastane önünde güvenlik önlemleri aldı. Ölenlerin yakınları hastane bahçesinde sinir krizi geçirdi. Cenazeler otopsi yapılmak üzere  Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Aranan 4 şüpheliden 2´si gözaltına alındı. Yapılan otopside ölenlerin baş ve ve vücutlarında kurşun ve saçma yarası ile darp izi bulunduğu belirlendi. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma ve firari 2 şüpheliyi arama çalışmaları sürdürülüyor.