Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İNTİHAR EDEN LİSELİ GENÇ DEFNEDİLDİ

İNTİHAR EDEN LİSELİ GENÇ DEFNEDİLDİ

Kayseri`de dün akşam intihar eden lise 4`üncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki İsmail Bozkurt, ailesi, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kayseri`de dün akşam intihar eden lise 4`üncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki İsmail Bozkurt, ailesi, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarının gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt, Melikgazi ilçesi Yıldırımbeyazıt mahallesi pazar yeri karşısında dün saat 16.00 sıralarında yapımı devam eden 13 katlı inşaatın son katından atlayarak yaşamına son vermişti. Hunat camiine getirilen talihsiz öğrencinin cenazesi başında öğretmenleri ve ailesi gözyaşı döktü. Cenaze törenine, gencin yakınları, öğrenim gördüğü okuldaki öğretmenleri ve öğrenci arkadaşları katıldı. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonraİsmail Bozkurt`un cenazesi, İldem Mezarlığında topraga verildi. İsmail`in geçtiğimiz Perşembe, Cuma ve dün dershanede ders çalışma amacıyla okula gitmediği öne sürüldü. Derslerinde başarılı ve notları yüksek olan İsmail Bozkurt`un, içine kapanık bir öğrenci olduğu ileri sürüldü