Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLER DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİLER  DUALARLA KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

16.11.2015 tarihinde Kayseri Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Melikgazi Kızıklı Kur´an Kursu İşitme Engelli Öğrencileri´nden oluşan 70 işitme engelli öğrenci Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ´i ziyaretlerinde engelli öğrencile

 

 

16.11.2015 tarihinde Kayseri Kocasinan Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Melikgazi Kızıklı Kur´an Kursu İşitme Engelli Öğrencileri´nden oluşan 70 işitme engelli öğrenci Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ´i ziyaretlerinde engelli öğrencileri dinleyen Başkanımız Sayın GÖRMEZ, öğrencilerin umreye gitmek istemeleri üzerine, "Söz, bu imkânı bulup hepinizi göndereceğim" dedi ve yarıyıl tatilinde hazırlıkların yapılacağını söyledi.

 

Kayseri İl Müftülüğü olarak Diyanet İşleri Başkanımızın verdiği umre sözünü bugün gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Kayseri Özel Eğitim Meslek Lisesi İşitme Engelli Öğrencileri, Melikgazi Kızıklı Kur´an Kursu İşitme Engelli Öğrencileri, öğrenci aileleri ve görevlilerimizden oluşan 100 kişilik Umre Kafilesini 22.01.2016 Cuma günü saat 06.30´da Kayseri İl Müftülüğü önünden İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından yapılan dua ile uğurladık.

 

Uğurlama merasimine İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin GÜVEN, İl Müftü Yardımcısı Tandoğan Topçu, Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı, İşitme Engelli Öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Ankara´da İşitme Engelli Öğrenciler ve ailelerinin bulunduğu umre kafilesi Diyanet İşleri Başkanlığı merkezinde gerçekleştirilecek programdan sonra Esenboğa Havalimanı´ndan Medine´ye hareket edecek ve 04.02.2016 Perşembe günü de inşallah ilimize geri döneceklerdir.