Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

İŞKUR´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

İŞKUR´DAN İSTİHDAM TEŞVİKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün ortak katılımı ile 2019 Yılı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında istihdam teşvikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün ortak katılımı ile 2019 Yılı Milli İstihdam Seferberliği kapsamında istihdam teşvikleri bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İŞKUR hizmet binasında yapılan toplantıda İl Müdürü Ahmet Ayçiçek yaptığı konuşmada "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan istihdam seferberliği programı ile Türkiye genelinde 2,5 milyon kişiye istihdam olanağı sağlanması düşünülen yeni program kapsamında işverenlere istihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda hizmet binamız seminer salonunda işverenlere randevu vererek her hafta SGK İl Müdürlüğü ile birlikte bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz" dedi. İşverenlerin seminerlere katılımı ve göstermiş oldukları ilgiden son derece memnun olduğunu bildiren Ayçiçek, seminerlerin sürekli devam edeceğini söyledi.