Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

İSTANBUL´DAN HIDRELLEZ´E BÜYÜK KATILIM

İSTANBUL´DAN HIDRELLEZ´E BÜYÜK KATILIM

Istanbul Genç Develililer Derneği Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Dernekleri Başkanları ve temsilcileri ile Develili hemşerilerimizden 9 otobüslük heyet, 6 Mayıs Pazar Günü saat 14:30´da yapılacak olan geleneksel Hıdırellez Etkinliklerine katılım

Istanbul Genç Develililer Derneği Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, Mahalle Dernekleri Başkanları ve temsilcileri ile Develili hemşerilerimizden 9 otobüslük heyet, 6 Mayıs Pazar Günü saat 14:30´da yapılacak olan geleneksel Hıdırellez Etkinliklerine katılım için İlçemize geldiler.

AK Parti Kayseri Milletvekili hemşerimiz Sami Dedeoğlu tarafından Soysallı Büyüleğen mevkiinde kahvaltı ikram edilen 500 kişilik heyetle tek tek ilgilenen Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Orhan, İstanbul Develi ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Cebeci, Yardımcısı Hatice Ayden, İstanbul Genç Develililer Derneği Başkanı Mehmet Sabah, KAYDER Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şam ve İstanbul Genç Develililer Derneği Eski Başkanı Mustafa Ağca hoş geldiniz dileklerinde bulundu. Kahvaltı sonrası Genç Develililer Derneği´nin Yukarı Develi Mahallesinde düzenlediği ağaç dikme etkinliğine katılan misafirler Hıdırellez etkinliklerinde görüşmek temennisiyle evlerine dağıldılar. İstanbul´dan dev katılımın yapıldığını memnuniyetle karşıladığını belirten Başkan Cabbar ?Bu hususta gayret gösteren, İstanbul Develi ve Yöresi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İstanbul Genç Develililer Derneği ve Mahalle Derneklerimizin başkanlarına ve yöneticilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlarla bir kez daha bir araya gelmenin mutluluğunu yüreğimde hissediyorum. Yarın düzenleyeceğimiz Hıdırellez etkinliklerinin ve Engelsiz Yaşam Merkezimizin temel atma töreninin bu birlik ve beraberlik içerisinde sonuçlanmasını niyaz ediyorum? dedi.