Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR YÖNETİMİNDEN BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’A ZİYARET

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.

İstikbal Mobilya Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.  
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İstikbal Mobilya Kayseripor’un yeni Başkanı Berna Gözbaşı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Başkan Büyükkılıç’a verdiği destekler nedeniyle teşekkür eden Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Kulübümüzün içinde bulunduğu zor dönemi atlatabilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Sizlere kongre sırasında ve kongre sonrasında verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, birlik beraberlik içerisinde başarının yakalanacağını dile getirerek, “Sorumluluk anlayışı içinde şehrimizin olumlu yönleriyle anılması için bir araya geldiniz. Kendisini kanıtlamış, Kayseri kamuoyunda bilinen sevilen iş insanları ve yöneticilerisiniz. Elbette sadece iş insanları veya yerel yönetimleriyle değil hep birlikte hareket etmeliyiz. Birlikte olursak sonuç almamamız için bir neden yok. Bu anlamda Bülent hocam ve oyuncularına başarılar diliyorum. Fedakar taraftarlarımıza her zamanki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.