Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ İL BAŞKANI BAĞCI:?DAVAMIZDA MUVAFFAK OLACAĞIZ?DEDİ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI BAĞCI:?DAVAMIZDA MUVAFFAK OLACAĞIZ?DEDİ

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Tekin´in 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olduğu için istifa etmesinin ardından göreve gelen Emine Bağcı basın mensuplarıyla tanışma toplantısında buluştu.

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Tekin´in 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olduğu için istifa etmesinin ardından göreve gelen Emine Bağcı basın mensuplarıyla tanışma toplantısında buluştu.   ´´Sıfır benlik içinde, takım çalışması yapıcağız´´ diyen il başkanı  Bağcı, ?Cesur kadınlar ve mert, yiğit beylerle omuz omuza inşallah bu davamızda muvaffak olacağız.? dedi.

İyi Parti Kayseri İl Başkanlığında görevi yeni devralan başkan Emine Bağcı, öncelikle kendisini tanıttıktan sonra, il başkanlığına şu ana kadar 20´e ye yakın aday adayının başvuru yaptığını söyledi.  Bağcı , ?Geçmiş dönem içinde ekonomiden ve iş dünyasından sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Kurucu başkanımız Hüseyin Tekin beyin 24 Haziran´da yapılacak olan seçimlerde aday adayı olması sebebiyle istifa etmesi ile birlikte il başkanlığına talip oldum. Yönetim kurulumuzca yapılan oylama sonucu bu görevi üstlenmiş bulunmaktayım. Bu görevde 0 benlik duygusu ile bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımla çalışacağız. Amacımız paralelinde planımızı yapıp yola koyulduk.? İfadelerini kullandı.

Demokrasi, ekonomik, ayrışma gibi sorunlarla uğraşıldığını ifade eden Başkan Bağcı, ?Bu vatanın toprağı kazanılırken, geçmiş dönemde de benzer çok ağır yüklerle kazanılırken, Kara Fatmalar, Halime Çavuşlar bir dolu kadın bu davada kendini ortaya koymuştu. Başta Genel Başkanım Meral Akşener´in önderliğinde bizde bu cesur kadınlar ve mert, yiğit beylerle omuz omuza inşallah bu davamızda muvaffak olacağız. Bütün planlarımız bu yönde.? şeklinde konuştu. Başkan Bağcı, İyi Parti´nin şuan seçime katılması için önünde hiçbir engelin olmadığını kaydederek, ?4-9 Mayıs arasında genel başkanımız için imza kampanyamız var. Toplamda merkezde 6 ilçemiz var. Melikgazi İlçe Seçim kurulu altında Hacılar ve Talas olmak üzere 3 Melikgazi seçim kurulunda yerimiz olacak. Sabah 8.00 akşam 20.00 olmak üzere saatler hafta sonu da dahil inşallah orada olacağız. İl Binamızın önünden her saat araçlar kalkacak gitmek isteyenler için.? dedi.

Emine Bağcı´nın görevi devraldığı kurucu başkan Hüseyin Tekin ise, ?17 Kasım 2017´de devraldığım kurucu başkan olarak ve daha sonra seçilen başkan olarak devam ettiğim İyi Parti Kayseri İl Başkanlığını Milletvekili aday adayı olmam sebebi ile yönetim kurulunda beraber çalıştığım değerli başkan yardımcımız Emine Bağcı hanımefendiye gururla teslim ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum.? İfadelerini kullandı.