Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

KAFKAS:"BEŞİKTAŞ´I YENİP, SAHAMIZDA İLK GALİBİYETİ ALMAK İSTİYORUZ"

KAFKAS:

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonu Kadir Has Stadı´nda karşılaşacakları Beşiktaş´ı yenmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş, ligin en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi ve hızlı oynuyor. Beşiktaş´ın hızını kesmemiz lazım" d

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonu Kadir Has Stadı´nda karşılaşacakları Beşiktaş´ı yenmek istediklerini belirterek, "Beşiktaş, ligin en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi ve hızlı oynuyor. Beşiktaş´ın hızını kesmemiz lazım" dedi.

Sarı kırmızılı takımın Beşiktaş karşısında kendi sahasında ilk galibiyeti almak istediğini ve hedefin bu olduğuna dikkati çeken Tolunay Kafkas, Kayserispor´un lige iyi bir başlangıç yapamadığını belirtti. Kafkas, "Takım tam oturdu diyemeyiz. Beş maçlık kötü bir periyot geçirdik. Oyunumuz iyiydi ama sonuç üretme konusunda sıkıntılarımız vardı. Bursaspor galibiyeti, oyuncuların özgüveninin tekrar geri gelmesi adına ve 5 maçtır yenilmeyen bir seri var. Bizim gibi takımlar için bu önemli. Zorlu bir süreçten geçen bu takımın, şu anki geldiği durumda moral bulduk. Daha iyi olabilir, ben oyuncularıma güveniyorum. Şehre ve başkanımıza da güveniyorum" diye konuştu.

 

Geçmişi bir kenara bırakıp, önlerindeki maçlara konsantre olduklarını ifade eden Kafkas, "´Şimdi 4 maçlık bir seri var önümüzde. 3 maçımız içeride ve bu seriye Beşiktaş maçıyla başlayacağız. Beşiktaş, ligin en iyi futbol oynayan takımlarından bir tanesi ve hızlı oynuyor. Beşiktaş´ın hızını kesmemiz lazım. Bizim bir oyun anlayışımız var ama bu oyun anlayışını geliştirerek oynamamız lazım. Beşiktaş kolay ve fazla pozisyona giren bir takım. Biz de kendi silahlarımızı kullanarak, burada kendi sahamızda ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Tolunay Kafkas, "Kentte kar yağışının olması, her iki takım için de hava şartları her iki taraf için de geçerli. Beşiktaş´ta bu hava şartlarına uygun futbolcular var, bizde de var. Çok önemli bir etken değil" dedi.