Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAHVEHANE CİNAYETİ SANIĞINA 15 YIL HAPİS

KAHVEHANE  CİNAYETİ SANIĞINA 15 YIL HAPİS

Olay, merkez Kocasinan İlçesi`ndeki Ambar Mahallesi Nakliyeciler Sitesi'nde bulunan bir kahvede 7 Kasım 2014 tarihinde meydana geldi.

 Olay, merkez Kocasinan İlçesi`ndeki Ambar Mahallesi Nakliyeciler Sitesi'nde bulunan bir kahvede 7 Kasım 2014 tarihinde meydana geldi. Kahvehane sahibi Ramazan Demirci ile kahvede okey oynayan Servet Ülger arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ülger, üzerinde taşıdığı bıçakla Demirci'yi 9 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Demirci Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Ramazan Demirci, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra yakalanan zanlı tutuklandı.
Kayseri 3`üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık Servet Ülger ve Ramazan Demirci'nin eşi Filiz hazır bulundu. Mahkemede işlediği suçtan dolayı pişman olduğunu ifade eden tutuklu sanık Ülger, “Ben bittim. Yuvam dağıldı. Tutunacak dalım kalmadı. Çok pişmanım. Yüce adaletinize sığınıyorum” dedi.
Öldürülen Ramazan Demirci'nin eşi Filiz Demirci ise, 5 çocuğunun babasız kaldığını ve sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını istediğini belirtti. Mahkeme heyeti sanığı cinayetten 15 yıl hapis cezasına mahkum etti