Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KARAYEL:HEDEF 330 MİLLETVEKİLİ

KARAYEL:HEDEF 330 MİLLETVEKİLİ

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "İnşallah genel seçimlerde hedefimiz, tekrar 300 milletvekilinin üzerine çıkarak, 330 milletvekilinin üzerine çıkarak Türkiye`deki bu vesayet ve darbe anayasasından kurtulmaktır" dedi.

 AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, "İnşallah genel seçimlerde hedefimiz, tekrar 300 milletvekilinin üzerine çıkarak, 330 milletvekilinin üzerine çıkarak Türkiye`deki bu vesayet ve darbe anayasasından kurtulmaktır" dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı`nda `Nöbetçi Vekil` olarak bulunan Yaşar Karayel, 2014 yılını değerlendirdi. Irak ve Suriye`deki acılar nedeniyle 2.5 milyona yakın göçmeninTürkiye`de bulunduğunu belirten Karayel, "Türkiye de bu bölgede güven ve istikrar adası olarak etrafındaki insanlara, kucak açmaya devam ediyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle birlikte AK Parti`de genel başkan değiştiğine dikkat çeken Karayel şunları söyledi:

"Hedefimiz şimdi 2015 yılı içerisinde daha iyi hizmet etmek, milletle, devletle bu hizmetleri birleştirerek milletin huzurunda inşallah yeniden genel seçimlere çıkacağız ve inşallah genel seçimlerde hedefimiz, tekrar 300 milletvekilinin üzerine çıkarak, 330 milletvekilinin üzerine çıkarak Türkiye`deki bu vesayet ve darbe anayasasından kurtulmaktır. İnşallah AK Parti bunu başaracak güçtedir. Biz kapı kapı dolaşacağız ve tüm milletimize bütün sıkıntıları anlatacağız ve 330 milletvekilini almak için gayret edeceğiz."