Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KATO BAŞKANI TERÖR SALDIRISINI KINADI

KATO BAŞKANI TERÖR SALDIRISINI KINADI

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yılbaşı gecesi İstanbul´da bir eğlence merkezini hedef alan terör saldırısını kınadı.

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yılbaşı gecesi İstanbul´da bir eğlence merkezini hedef alan terör saldırısını kınadı. Hiçyılmaz, ?Bu menfur saldırıyı lanetliyor ve kınıyorum. İnsanlığa karşı yapılan bu vahşi saldırı asla kabul edilemez.? dedi.

 

Terör saldırılarının birlik ve beraberliği hedeflediğini belirten Hiçyılmaz, ?İçte ve dıştaki hainler, milletimizi bölmek ve devletimizi yıkmak için her türlü saldırıyı gerçekleştirmektedir. Türk milleti, insanlıktan nasibini almamış bu hainlerin terör saldırıları karşısında asla teslim olmayacaktır.? şeklinde konuştu.

 

Hiçyılmaz, ?Bu saldırı bize şunu bir kez daha göstermiştir ki, teröristlerin ve onların iplerini tutanların hedefi ülkemiz ve milletimizdir. Asil milletimiz, terör eylemlerinden medet umanların kirli emellerine ulaşmalarını engelleyecek güçtedir. Millet olarak yapmamız gereken birbirimize sımsıkı kenetlenmektir.? diye konuştu.

 

Hiçyılmaz, ?Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve milletimize başsağlığı diliyorum. Bu vahşi saldırıda hayatını kaybeden yabancıların ailelerine de taziyelerimi sunuyorum? ifadelerini kullandı.