Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAYINBİRADERİNİN BALTAYLA ÖLDÜRDÜĞÜ KADIN İLE OLAY YERİNDE KALP KRİZİNDEN ÖLEN EŞİ DEFNEDİLDİ

KAYINBİRADERİNİN BALTAYLA ÖLDÜRDÜĞÜ KADIN İLE OLAY YERİNDE KALP KRİZİNDEN ÖLEN EŞİ DEFNEDİLDİ

Kayseri’de Ali Rıza Topçu'nun (76) baltayla öldürdüğü Emine Topçu (73) ve olay sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eşi Abdulmuttalip Topçu (83), memleketleri Sivas'ın Şarkışla ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kayseri'de Ali Rıza Topçu'nun (76) baltayla öldürdüğü Emine Topçu (73) ve olay sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden eşi Abdulmuttalip Topçu (83), memleketleri Sivas'ın Şarkışla ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı. Şüpheli Ali Rıza Topçu ise tutuklandı. 

Olay, dün saat 11.00 sıralarında Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi 9'uncu Sokak'ta meydana geldi. Ali Rıza Topçu, ağabeyi Abdulmuttalip Topçu ile eşi Emine Topçu'nun yaşadığı 2 katlı villaya geldi. Ali Rıza Topçu ile yengesi Emine Topçu arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ali Rıza Topçu, eline geçirdiği balta ile yengesinin başına vurdu. Olayı gören ağabeyi Abdulmuttalip Topçu da bu sırada kalp krizi geçirdi. Emine-Abdulmuttalip Topçu çifti olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan cinayet şüphelisi Ali Rıza Topçu, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Topçu ifadesinde cinayeti anlık bir sinirle işlediğini söyledi.