Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

KAYIP HACI İSMAİL ASLAN YARALILAR ARASINDA BULUNDU

KAYIP HACI İSMAİL ASLAN YARALILAR ARASINDA  BULUNDU

Yozgat´tan 13 Eylül tarihinde kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkan ve bayramın birinci günü yaşanan izdiham nedeniyle kendilerinden haber alınamayan hacılardan İsmail Aslan, Şengül Aslan ve Satılmış Gençel´in yakınlarının endişeli bekleyişi devam edi

 Yozgat´tan 13 Eylül tarihinde kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkan ve bayramın birinci günü yaşanan izdiham nedeniyle kendilerinden haber alınamayan hacılardan İsmail Aslan, Şengül Aslan ve Satılmış Gençel´in yakınlarının endişeli bekleyişi devam ediyor. 6 gündür haber alınamayan Yozgatlı hacı İsmail Aslan´ın yaralı olduğu ve nefes almakta güçlük çektiği için Mina´da bulunan bir hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi. Aslan´ın 3 gün içerisinde yurda getirileceği bildirildi.
İsmail Aslan´ın hastanede çekilmiş bir fotoğrafı da hastane yetkilileri tarafından yakınlarına gönderildi. İsmail Aslan ile birlikte kutsal topraklara giden ve kayıplar arasında bulunan eşi Şengül Aslan ile Yozgatlı diğer hacı Satılmış Gençel´den ise henüz haber alınamadı.