Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Kaymakam Beyru Hayatımın en mutlu, en güzel, en huzurlu günlerini burada geçirdim”

Kaymakam Beyru  Hayatımın en mutlu, en güzel, en huzurlu günlerini burada geçirdim”

Denizli'nin Pamukkale İlçesi'ne tayin olan Kaymakam Veysel Beyru için veda gecesi düzenlendi. Belediye Köprübaşı Sosyal Tesislerinde Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün ev sahipliği yaptığı gecede, Belediye Başkanı Ertürk'ün eşi Meral Ertürk, Kaymakam Veyse

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’ne tayin olan Kaymakam Veysel Beyru için veda gecesi düzenlendi. Belediye Köprübaşı Sosyal Tesislerinde Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ün ev sahipliği yaptığı gecede, Belediye Başkanı Ertürk’ün eşi Meral Ertürk, Kaymakam Veysel Beyru ve Eşi Özlem Beyru, Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, 19.Dönem Ankara Milletvekili Hamdi Eriş, hakim ve savcılar, eski, yeni meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Ak Parti, CHP ve MHP ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler, kurum amirleri, çalışanlar ve eşlerinin da yer aldığı yaklaşık 500 davetli hazır bulundu.

5 yıllık görev süresi içerisinde bir çok çalışmaya imza atan ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı’na örnek model olan ve Belediye ile ortaklaşa gerçekleştirilen Sosyal Hizmet Birimi gibi uzun soluklu çalışmaların yanı sıra madde bağımlısı gençlerin tedavi yöntemi ve dar gelirli ailelere yardım konularında Kazan’da ses getiren çalışmalara imza atmıştı.

“Hayatımın en mutlu, en güzel, en huzurlu günlerini burada geçirdim”

Kazandaki son gecesinde konuşan Kaymakam Veysel Beyru “5 yıllık bir sürenin ardından 17 Eylül Sabahı buradan ayrılacağım. 22 yıllık meslek hayatımda Kazan; insanları, esnafı, sivil toplum örgütü temsilcileri, büyük işletmelerinin duyarlılığı sayesinde hayatımın en mutlu, en güzel, en huzurlu günlerini burada geçirdim. Tabiki görevimiz bulunduğumuz yerlerde halka en güzel hizmeti sunmaktır. Ancak onunda bir takım kriterleri vardır. Bu şartlardan bir tanesi ilçede sorumluluk sahiplerinin birlik beraberlik içerisinde olması. Kazan bu manada örnek bir ilçe. Bu ilçede görev yapan herkes birbirini seviyor, sayıyor ve taş üstüne taş nasıl konulur cümle aleme gösteriyor. Bu ilçede farklı olan bir şey vardı, o da üretilen her fikri hayata geçirme şansı oldu. Üretilen her fikrin gerçekleşmesinde belediyenin, özel idarenin tüm imkanları sonuna kadar kullanıldı. Gönül huzurluğu içinde gidiyorum. Tabiki burası benim bir evim. Kazan benim için unutulmaz hatıralarla dolu. Yaşı, düşüncesi, giyimi, eğitimi ne olursa olsun bizim için her bir insan çok değerli. Bunun için hem Kazan hem ülkemiz için değerlerimize değer katmak, arzu ettiğimiz yerlerde olmak için ülkemizi belli yerlere taşımak için çalışacağız. Onun için sizlerden isteğim, konumunuz, yeriniz, düşünceniz ne olursa olsun memleketimiz için ülkemiz için çalışmayı ve çalışanı desteklemeyi hiçbir zaman bırakmayın. O zaman hep beraber yüceleceğiz hep beraber güzel bir şekilde yaşayacağız.