Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KAYMEK KURSİYERLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

KAYMEK KURSİYERLERİ  SERTİFİKALARINI ALDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK´in 2017-2018 eğitim yılı 1.dönem kursları sona erdi. Kursları başarıyla tamamlayan 6 bin 62 kursiyere sertifikaları verildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK´in 2017-2018 eğitim yılı 1.dönem kursları sona erdi. Kursları başarıyla tamamlayan 6 bin 62 kursiyere sertifikaları verildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu´nda düzenlenen sertifika törenine Başkan Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik ve kursiyerler katıldı. Törende açılışı konuşmasını kursiyerler adına Nalan Dalmış yaptı. Kanser hastası olan ve hastalıkla KAYMEK kursları sayesinde mücadele ettiğini ifade eden Nalan Dalmış, bugüne kadar 10 farklı dalda sertifika aldığını belirtti ve 5 yıldan beri devam ettiği KAYMEK kurslarının kendisine inanç kazandırdığını dile getirdi. Hastalığı nedeniyle KAYMEK´e ara veren ve bu sene tekrar kurslara başlayan Dalmış, KAYMEK kurslarının kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.

Sertifika törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik ise insana yatırımın önemini vurgulayarak, ?Kayseri Büyükşehir Belediyemiz, planlama, alt ve üstyapı gibi fiziki yatırımlar konusunda çok önemli çalışmalar yapıyor. Bundan dolayı da Türkiye´nin örnek alınan, model olan bir belediyesi. Ancak Büyükşehir Belediyemizin en önemli özelliği insana yatırımı merkeze alan anlayışı.  İnsana yatırıma öncelik veren bu anlayış, başta KAYMEK hizmetleri olmak üzere spor, sanat, kültür alanındaki çalışmaların sürekli gelişmesini sağlıyor. Her alanda insan kalitemizin artması için yapılan bu çalışmaların sadece bugünümüze değil geleceğimize de çok büyük katkı vereceğine yürekten inanıyorum? dedi.

Törende daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in eşi İkbal Çelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcüman ve Mehmet Akif Yavuz tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi girişinde KAYMEK tarafından 44 eserden oluşan Esma-Ül Hüsna sergisi açıldı.