Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAYMEK´TE YAPILAN ÜRÜNLER,İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN SATILACAK

KAYMEK´TE YAPILAN ÜRÜNLER,İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN SATILACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel kalkınma ve Kayseri´nin tanıtımı için Kayseri Mesleki Eğitim Merkezi (KAYMEK) bünyesinde kurulan e-ticaret platformunu kamuoyuna açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel kalkınma ve Kayseri´nin tanıtımı için Kayseri Mesleki Eğitim Merkezi (KAYMEK) bünyesinde kurulan e-ticaret platformunu kamuoyuna açıkladı. Başkan Büyükkılıç, KAYMEK´in sanat ve mesleki eğitim kurslarında üretilen el emeği göz nuru eserler ile yöresel ürünlerin internet sitesi üzerinden satılacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yerel seçimler öncesi açıkladığı projeler içinde yer alan e-ticaretin hayata geçirildiğini belirtti. Geleceğin e-ticarette olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, son 10 yılda e-ticaretin 10 kat büyüdüğünü söyledi. ´www.e38.com.tr´ ile Kayseri´nin kazanacağını dile getiren Başkan Büyükkılıç, sitede, KAYMEK´in sanat ve mesleki eğitim kurslarında üretilen el emeği göz nuru eserler ile yöresel ürünlerin satışının yapılacağını söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, ayrıca bu internet sitesi ile şehrin değerlerinin de dünya ile paylaşılacağını ifade etti.